خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۲:۲۵ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۵۹

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان از واکنش و پیگیری سریع دانشگاه علوم پزشکی در پی نشر خبر مشاهده مورد مشکوک وبا در مریوان خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، فرزام بیدارپور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در جلسه هم‌افزایی و هماهنگی بین بخشی جهت اقدامات کنترلی و پیشگیری از بیماری وبا با اشاره به ابعاد مختلف بیماری "وبای التور" و با تشریح و توضیحاتی در باره خطرات آن، مسئولین شهرستان مریوان را نسبت به حساسیت موضوع آگاه کرده و از آنان خواست تا همکاری لازم را با شبکه و مرکز بهداشت این شهرستان جهت جلوگیری از شیوع بیماری وبا داشته باشند.

وی با اشاره به نقش ویژه مرز باشماق و اثرات آن از طریق ترانزیت و ورود و خروج مسافرین، افزود: کنترل بیماری در این مرز با غربالگری به موقع، سرعت عمل و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به افراد مبتلا بسیار مهم و تاثیر گذار است.

بیدارپور در ادامه بر اطلاع‌رسانی اقدامات آموزشی از قبیل آموزش فردی و عمومی، جوشاندن آب و ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات از طریق تهیه و توزیع پمفلت و بروشور تاکید کرد و افزود: مهمترین اصل در مراقبت این بیماری، تامین آب آشامیدنی سالم، تهیه و توزیع مواد غذایی سالم و رعایت موازین بهداشتی در بحث فاضلاب های خانگی است.
وی اظهار امیدواری کرد: با هوشیاری، اقدام سریع و به موقع بتوانیم اقدامات کنترل کننده در این خصوص را به نحو احسن انجام دهیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه کردستان عنوان کرد: با حضور در مرز بین المللی باشماق شهرستان مریوان به صورت میدانی وضعیت موجود از نزدیک بررسی شده است.
وی با بیان اینکه، غربالگری صحیح مسافران در نقطه صفر مرزی تاثیر بسیار مهمی در کنترل بیماری ها دارد، اعلام کرد: بررسی مبادی ورودی و خروجی مسافران، محل ترانزیت و حمل و نقل کامیون ها، راهکارهای مناسب به منظور اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی و ارتقاء ارائه خدمات ارائه شئه است.

دکتر منصور فیضی، مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان نیز در ادامه، با اشاره به شیوع گسترده این بیماری در کشور همسایه، عراق، گزارشی از شاخص ها و وضعیت موجود و اقدامات صورت گرفته در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری وبا را بیان کرد.

دکتر اسماعیل احمدی، فرماندار شهرستان مریوان نیز ضمن قدردانی از تلاش های شبانه روزی همه ارگان های دست اندرکار، با تاکید بر اجرای مصوبات جلسه، خواستار توجه بیشتر ادارات و دستگاه‌های ذیربط به تهیه و توزیع آب و مواد غذایی سالم در سطح شهرستان مریوان شد.

گفتنی است تهیه نمونه آزمایشگاهی از چهار مورد مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه مرجع کشوری انجام شده است که به محض حصول نتیجه آزمایش‌ها، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: